Skip to content
DOBO DIENSTEN

Onze diensten

01.Filteronderhoud
en -vervanging

Op warme zomerdagen draait uw airconditioningsysteem op volle toeren. Bij dagelijks gebruik is het belangrijk om uw installatie minstens één keer per jaar te laten controleren.

DoBo-Technics is dé ervaren installateur van koelsystemen en maakt uw filters schoon of vervangt ze alsof het niets is! Verder bekijken we of we het koelmiddel moeten bijvullen, controleren we de bekabeling, de condensor en de verdamper.

DOBO DIENSTEN2
DOBO DIENSTEN3

02.HVAC-installaties

HVAC staat voor Heating (verwarming), Ventilation (ventilatie) & Air Conditioning. HVAC-installaties zijn een pak complexer dan klassieke airconditioningsystemen en warmtepompen. Een HVAC-systeem werkt namelijk niet met een buitenunit, maar met een luchtbehandelingskast.

Dankzij onze jarenlange ervaring is DoBo-Technics dé ideale keuze voor HVAC-installaties bij particulieren! Wij hebben dan ook de juiste kennis om uw HVAC-systeem correct te installeren.

DOBO DIENSTEN3

03.Elektrische installaties

Tegenwoordig werken steeds meer apparaten in huis op elektriciteit. Daarom is het handig om uw zekeringskast uit te breiden en een juiste groepsverdeling te voorzien. Wil u uw elektrische installatie vernieuwen of uitbreiden? Contacteer dan DoBo-Technics! Wij gebruiken enkel kwaliteitsvolle materialen, zodat uw woning op-en-top veilig is.

DOBO DIENSTEN4
LOGO FUJITSU GOLD PARTNER png 1

Trouwe partner van Fujitsu

Wenst u meer informatie over onze prijzen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geïnteresseerd in een  offerte?