DOBO TECHNICS LOGO LR ZWART

Diensten

Een maandelijkse controle bij dagelijks gebruik is raadzaam

Filteronderhoud en -vervanging

Op warme zomerdagen draait uw airconditioningsysteem op volle toeren. Bij dagelijks gebruik is het belangrijk om uw installatie maandelijks te laten controleren.

DoBo-Technics is dé specialist in koelsystemen en maakt uw filters schoon of vervangt ze alsof het niets is! Verder bekijken we of we het koelmiddel moeten bijvullen, controleren we de bekabeling, de condensor en de verdamper.

koeltechnicus
elektriciteitswerken

Verwarming, ventilatie & airconditioning in één systeem

HVAC-installaties

HVAC staat voor Heating (verwarming), Ventilation (ventilatie) & Air Conditioning. HVAC-installaties zijn een pak complexer dan klassieke airconditioningsystemen en warmtepompen.

Een HVAC-systeem werkt namelijk niet met een buitenunit, maar ook met een luchtbehandelingskast. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we dé ideale keuze voor HVAC-installaties bij particulieren.

Wij hebben dan ook de juiste kennis om uw HVAC-systeem correct te installeren.

Zekeringskasten uitbreiden & vernieuwen

Elektrische installaties

Tegenwoordig worden steeds meer apparaten aangedreven door elektriciteit. Daarom is het handig om uw zekeringskast uit te breiden en een juiste groepsverdeling te voorzien.

Wil u uw elektrische installatie vernieuwen of uitbreiden? Contacteer dan DoBo-Technics! Wij gebruiken enkel kwaliteitsvolle materialen, zodat uw woning op-en-top veilig is.

airco nieuwbouw
LOGO FUJITSU GOLD PARTNER png

Kwaliteit verzekerd

Trouwe partner van Fujitsu

Wenst u meer informatie over onze prijzen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Een ervaren HVAC-installateur laten langskomen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!